AJÁNDÉKUTALVÁNY
squash ütő, squash felszerelés, sportruházat vásárlásához

Ajándékutalvány banner a squashuto.hu webáruházban

AJÁNDÉKUTALVÁNY címletek

Ajándékozzon squash felszerelést ajándékutalvány formájában!

Hogyan működik? 4 nagyon egyszerű lépésben!

  1. lépés: Ön megvásárolja az ajándékutalványt vagy utalványokat az Ön által erre szánt összegben. Ezt a megfelelő címletű és darabszámú utalvány kosárba tételével tudja megtenni.
    Tehát pl. 2 darab 5,000.- Ft-os és 3 darab 2,000.-Ft-os utalványt a kosarába téve Ön 16,000.-Ft-nyi ajándékutalványt vásárol meg.
    NAGYON FONTOS, hogy jól gondolja át az ajándékutalvány címletezését! Az egyes ajándékutalványokat egyszer lehet felhasználni és csak teljes értékükben! Tehát a webáruház nem tud „vissza adni” egy 10,000.-Ft-os utalványból, ha azzal fizetnek ki egy 1,200.-Ft-os labdát. Javasoljuk, hogy inkább sok kisebb és egy vagy két nagyobb címletet válogasson össze, így a legtöbb vásárlási összeg kifizethető lesz azok kombinációival.
    TERMÉSZETESEN amíg el nem fogynak az utalványok, többször is meglátogathat minket a megajándékozott, tehát nem kell egyszerre levásárolni az összes kupont – ez ismét a több apró címlet vásárlása javára billenti a mérleget. NINCS lejárata az ajándékutalványnak!
  2. lépés: Ön kifizeti az utalványok összértékét a pénztár oldalon akár bankkártya, akár átutalás segítségével. Fontos, hogy a pénztárban pontosan megadja email címét, telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. Itt adhatja meg – a megjegyzés rovatban – a megajándékozott nevét, email címét, amennyiben azt szeretné, hogy a kuponokat közvetlenül neki küldjük emailben.
  3. lépés: Mi egyedi kuponkóddal ellátott ajándékutalványokat generálunk, amit akár Önnek, akár az Ön által megjelölt megajándékozottnak juttatunk el elektronikus vagy akár fizikai, kinyomtatott formában is.  (Közel a karácsony, a posta pedig túlterhelt, ezért gondolja jól meg a nyomtatott opciót!)
  4. lépés: Az Ön által megajándékozott felkeresi áruházunkat, kiválogatja a neki tetsző termékeket a kosarába, majd fizetéskor egyszerűen beírja az egyedi kódokat, és azok összegével csökkentett árat fizet!

KARÁCSONYI AJÁNDÉKNAK IDEÁLIS VÁLASZTÁS,  HA NEM TUDJA PONTOSAN, MIT IS SZERETNE VÁLASZTOTTJA!