Rólunk...

Üdvözöljük a VNV Kft.-nél

Cégünk, a webáruházak üzemeltetésére szakosodott VNV Kft. 2004 óta van jelen ezen a rendkivül dinamikusan bővülő és változó piacon. Cégünk elsődleges tevékenységi területe az épitőipari termékek webkereskedelme volt. Ebben a szegmensben piacvezető szerepet tölt be a www.zsindelyaruhaz.hu cimen megtalálható zsindely webáruházunk, ahol az IKO brand magas minőségű termékeit értékesítjük vásárlóinknak.

Kitekintésünk a squash felé is az épitőiparon át történt: Nagy Péter Bálint, egyik beszállitó cégünk igazgatója ismertetett meg minket a Blade márkával és vállalta fel az indulási nehézségeken való átsegitésünket. Péter többszörös Év Játékosa címmel jutalmazott, „veterán” fallabdás, aki 20 éves versenyzői tapasztalattal segiti munkánkat.

Ismerje meg csapatunkat

Czidor Andrea

igazgató

Szatmáry Mariann

Kereskedelmi Ügyintéző

Dobray F. Rezső

Területi Képviselő

Erősségeink

Az örök kérdés: miért vásároljak tőled, pont tőled??

Erre a választ mindenki másképpen adja meg. Van, aki olcsó terméket kinál, mert mindenki szeret olcsón vásárolni. Van aki a szakértelmet helyezi előtérbe, mert a bizalom elsődleges feltétele, hogy biztosak legyünk abban, hogy jó tanácsot kapunk. Van, akinek a gyorsaság, van akinek a kedvesség a fontos.

Számunkra elsődleges prioritás vevőink elégedettsége, és ezért mindent meg is teszünk. Nem a szólamok, a szlogenek szintjén, hanem a mindennapi munkánk során. Több ezer elégedett ügyféllel a hátunk mögött bátran állithatjuk, hogy az építőiparban már bizonyitottuk, mennyire igaz a  fenti állitásunk. Visszajáró vevőink, hálás végfelhasználóink mind-mind olyan visszajelzések számunkra, amelyek bizonyitják, hogy jó nyomon járunk.

Ebben a webáruházban is hasonló szolgáltatást szeretnénk nyújtani. Kedvesen, gyorsan, pontosan szeretnénk vevőinket kiszolgálni, hogy állandó, visszatérő vásárlókká váljanak.

Pontosság 99%
Kedvesség 100%
Szakmai jártasság 99%
Megrendelés kezelés 99%
Rugalmasság 100%