Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Összeszedtünk párat azokból a kérdésekből, ami gyakran felmerül a vásárlások, érdeklődések során. Természetesen nem tudunk minden kérdésre itt válaszolni, de ha itt nem találja meg a választ kérdésére, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot a „Kapcsolat” oldalunkon.

Ki tudom vásárlás előtt próbálni a Blade squashütőket?

Az általunk forgalmazott ütők a törökbálinti irodánkban tekinthetők meg személyesen. Amennyiben nem csak szemrevételezni, de kipróbálni is szeretné azokat, úgy lehetőség van próbajátékra is.

Ennek megszervezése természetesen kis időbe telik, de nagy vonalakban egy héten belülre várható. A próbajátékra a pályát biztosítjuk, de a pályabérletnek van egy díja, ami jelenleg 4,000.- Ft / alkalom. Ez egy egy órás időtartamot jelent, ami alatt kipróbálható a teljes választék, illetve a kipróbált ütővel ki lehet játszani a teljes órát.

FONTOS! A kipróbált és megvásárolt ütő árából levonjuk a próbajáték díját, vásárlás esetén a próbajáték INGYENES!

A próbajáték során partnere cégünk szponzorált versenyzője, Nagy Péter Bálint, hatszoro év játékosa lesz.

Mennyi idő múlva érkezik meg a megrendelt áru?

A termékeinket postai úton vagy csomagküldő szolgálattal szállíttatjuk ki Önhöz, így az ezeknél szokásos átfutási időkre lehet számítani.

Kérjük látogatóinkat, mindenképpen vegyék figyelembe a nagy ünnepek vagy felkapott időszakok környékén fellépő árudömpinget és ennek megfelelően adják le megrendeléseiket.

A squash ütő készletünk a törökbálinti irodánkban található, így amennyiben sürgős az áru átvétele, úgy azt személyesen hétköznap 8.30 és 16.00 óra között lehet megtenni.

Tudok-e ajándékutalványt vásárolni Önöknél?

Természetesen, bár nem az online felületen egyenlőre.

Amennyiben szeretné meglepni partnerét, barátját, sporttársát egy új ütővel vagy tartozékkal vagy akár egy próbajátékkal, nem kell mást tennie, mint kiválasztani a terméket az áruházból és jelezni szándékát felénk bármilyen formában a „Kapcsolat” oldalunkon.

A kérés beérkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot és kiállítjuk a megfelelő ajándék utalványt a kért szolgáltatásról/termékről.

Hol történik helyileg a próbajáték?

Jelenleg a próbajátékokat a budaörsi Online Squash Klubban szervezzük. Mivel a klub időbeosztására nincs ráhatásunk, így kérjük, kollégáinkkal egyeztessen időpontot a „Kapcsolat” oldalunkon megtalálható elérhetőségek bármelyikén.

FIGYELEM! Az Online Squash Klub NEM szervez próbajátékot számunkra és nincs kapcsolatban cégünkkel (egyszerűen itt bérelünk alkalmilag pályát, amennyiben szükséges) , így kérünk mindenkit, hogy a klubot NE HÍVJÁK ebben az ügyben!! (Egyébként természetesen mindenkinek ajánljuk a klubot játékra, kondira és/vagy szaunára, hiszen egy nagyon jól felszerelt, profi személyzettel üzemeltetett fittnesz  központról van szó.)

Hogyan tudok fizetni a vásárolt termékekért?

Jelenleg az alábbi fizetési módok érhetők el:

készpénzes fizetési lehetőség van szigetszentmiklósi irodánkban (jelenleg még nincs bankkártya elfogadás), illetve

utánvétes (szintén készpénzes) fizetési lehetőség, amennyiben postán vagy csomagküldő szolgálattal küldjük ki a vásárolt sportszereket.

banki átutalással is lehet fizetni, ebben az esetben a megrendelt termékeket az összeg beérkezése után küldjük el Önnek.

Dolgozunk a PayPal-os illetve a bankkártyás fizetési lehetőségen weboldalunkon.

Hol tudom regisztrálni magam?

Vásárlói fiókját többféleképpen is létrehozhatja:

  • Böngésszen áruházunkban, majd a megrendelés összeállítása után lépjen tovább a Pénztárba. Itt lehetősége van létrehozni vásárlói fiókját, ami lehetőséget teremt Önnek a későbbi visszatérésre, egyszerű vásárlásra.
  • Direkt módon is létrehozhatja vásárlói fiókját, amennyiben a „Fiókom” oldalra látogat.

Elfelejtettem a jelszavam! Mit tegyek?

Semmi pánik! 🙂

Vásárlóink jelszavát természetesen nem tartjuk nyilván, de lehetőség van egy ideiglenes jelszó generálására, amivel be tud lépni felhasználói fiókjába és új jelszót tud megadni a későbbiekre.

Ehhez annyit kell tennie, hogy ellátogat az „Elvesztett jelszó” oldalra. Ezután a rendszer bekéri a regisztráláskor használt email címét, ahová elküldi az új, ideiglenes jelszavát. Ezzel be tud lépni fiókjába és megváltoztathatja jelszavát.

Ilyen egyszerű! 🙂